Δοκιανάκη Φωτεινή

Δοκιανάκη Φωτεινή

Ειδική Επιστήμονας
Γρυπάρειο Μέγαρο,
5ος όροφος, γραφείo 510

H Φωτεινή Δοκιανάκη είναι Ψυχολόγος, αριστούχος απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει κλινική εκπαίδευση στη χορήγηση και ερμηνεία ψυχομετρικών αξιολογήσεων (Εργαστήριο Ψυχομετρίας της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου Πανεπιστημίου Αθηνών) και έχει ολοκληρώσει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Evidence – based Coaching (πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council και το Association for Coaching).

Η κα Δοκιανάκη έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) και σε ερευνητικά προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος, ως Life – Executive Coach και ως εισηγήτρια σε σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συνδέονται με την ψυχομετρία καθώς και με την εφαρμογή της Θετικής Ψυχολογίας στο coaching. Άρθρα της Φωτεινής Δοκιανάκη έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια και δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά με σύστημα κριτών όπως το «Progress in Neuro-Psychopharmacology and Biological Psychiatry» και το «Annals of General Psychiatry».

Η εργασία με τίτλο «Neuropsychological findings in delusional misidentification syndromes of patients with schizophrenia. A between subjects design», στην οποία η κα Δοκιανάκη ήταν συν-συγγραφέας, έλαβε το 2011 «Βραβείο πρωτότυπης ερευνητικής εργασίας» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Κληροδότημα Γεωργίου Παπανικολάου.

Η Δοκιανάκη Φωτεινή συμμετέχει στα ακόλουθα προγράμματα:
δεν βρέθηκε συμμετοχή σε προγράμματα
Κατηγορίες
Διάρκεια