Απονομή Πιστοποιητικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Mini-MBA και Real Estate Finance and Investments

executive-programs--nea--real-estate-main-image
19 Δεκεμβρίου 2019

Απονομή Πιστοποιητικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Mini-MBA και Real Estate Finance and Investments

Με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.30, στη Αίθουσα Δρακόπουλου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Προπύλαια) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την απονομή των Πιστοποιητικών Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Mini-MBA και Real Estate Finance and Investments των Executive Programs.

Το «Executive Program in Business Administration (Mini-MBA)» προσφέρει ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ταχύρυθμο πρόγραμμα σπουδών, δίνοντας έμφαση στην επίλυση πρακτικών ζητημάτων και προβλημάτων των επιχειρήσεων, στην ομαδική εργασία και στην αξιοποίηση της μακρόχρονης εμπειρίας των διδασκόντων και των συμμετεχόντων.

Το «Real Estate Finance and Investments» είναι ένα ολοκληρωμένο και διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που εμπλουτίζει τον εκπαιδευόμενο με ουσιαστικές γνώσεις στον τομέα της αγοράς ακινήτων. Ταυτόχρονα, α) αναπτύσσει τις τεχνικές δεξιότητες του εκπαιδευόμενου και συμβάλλει στο να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του real estate και β) θέτει τις βάσεις για την ουσιαστική ενασχόληση με τον τομέα της εκτίμησης-αποτίμησης ακινήτων.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:

 

Χαιρετισμοί από:

– το Διευθυντή του Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής, καθηγητή Νικόλαο Ηρειώτη
– το Διευθυντή του εργαστηρίου Τραπεζικής, καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου
– τον ομότιμο καθηγητή Ιωάννη Υφαντόπουλο

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Βασιλείου πριν από την έναρξη της απονομής τόνισε:

‘’Αγαπητοί απόφοιτοι των Executive Programs του ΕΚΠΑ, η σημερινή ημέρα είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς. Η απονομή των διπλωμάτων σας, που θα γίνει σε λίγο, αποτελεί την επιβράβευση των κόπων που κάνατε όλο αυτό το διάστημα. Είναι το επιστέγασμα μιας επίπονης προσπάθειας που σας έδωσε όχι μόνο εφόδια για την επαγγελματική σας επιβίωσή αλλά και την ικανοποίηση της επίτευξης ενός σημαντικού στόχου της ζωή σας, για τον οποίο μπορείτε να αισθάνεστε υπερήφανοι. Σας αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο μπράβο και ευχές για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και επιτυχία στη ζωή.’’

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χαλαρή συζήτηση και την παράθεση ελαφρού δείπνου και cocktails.

Κατηγορίες
Διάρκεια